Winnaar ‘Klant Experience Game’

Helou Fashion | Women with Style  Helou Blogt   Winnaar ‘Klant Experience Game’

Winnaar ‘Klant Experience Game’

Naar aanleiding van Dag van de Klant organiseerde M-Eye het Weekend van de Klant Experience Game om op zoek te gaan naar de locatie met de leukste beleving. Wij waren onmiddellijk super enthousiast en besloten onze winkel in te schrijven voor deze unieke uitdaging. Zaterdag 7 oktober kregen we een professionele mystery shopper over de vloer die de beleving in onze winkel objectief en vergelijkbaar in kaart bracht. Met expliciete focus op: het onthalen, aanspreken en begeleiden van de klant.

Zoals onze trouwe klanten weten zet Helou iedere dag opnieuw extra in op klantbeleving en dat werd door het Klant Experience Game bevestigd. Na het bezoekje van de mystery shopper werd Helou het hoogste level van klantbeleving toegekend!

“Ik kon niets bedenken wat anders kon, de dienstverlening was feilloos. De medewerkster had begrip en aandacht voor mijn vraag en mijn situatie. Er waren drankjes en pralines voor de klanten, ter gelegenheid van de ‘Dag van de Klant’, en als afscheid kreeg ik van de medewerkster een doosje pralines mee, ook al had ik op dat moment nog niets gekocht. Ik zou niets veranderen, de winkel oogde zeer aantrekkelijk. De collecties waren mooi en kleurrijk gepresenteerd.”

Van alle deelnemers uit heel België werd onze winkel verkozen tot grote winnaar van het Klant Experience Game! We wonnen eeuwige roem, een wisselbeker en een exclusief interview!

 

Geen reacties
Geef een reactie: