Nieuw merk: Just Eve

Helou Fashion | Women with Style  Helou Blogt   Nieuw merk: Just Eve

Nieuw merk: Just Eve

Ons merkenaanbod blijft groeien! Vanaf donderdag 11 juni kan je onze nieuwste aanwinst bewonderen: Just Eve

Just’Eve is een elegante Belgische pret- à-porter collectie met een licht rock gehalte die enkel werkt met natuurlijke materialen en duurzame kwaliteiten.

De collectie, die inmiddels ook gekend staat voor zijn perfecte pasvormen, bestaat voornamelijk uit unieke, exclusieve prints en heeft als doel elke vrouw het ultieme gevoel van zelfvertrouwen en vrouwelijkheid te geven.

Bij Just’Eve hechten zij veel belang aan het ‘duurzame en ethisch verhaal’.

 

Het gebruik van natuurlijke materialen is veel beter en niet toxisch voor het milieu én voor het lichaam, daar er geen chemische processen bij komen te kijken. Ook is het zo dat natuurlijke materialen veel langer meegaan dan synthetische stoffen waardoor je veel langer geniet hebt van elk stuk.

 

 

 

 

Maar niet enkel de materialenkeuze is belangrijk bij het duurzame, ethische verhaal. Ook is het voor hun heel belangrijk dat zij werken met eerlijke arbeid. Zo werken ze bij Just’Eve enkel samen met Europese fabrikanten die voldoen aan de Europese wetten die eerlijke arbeid controleren en garanderen.

 

Marie Finné, de ontwerpster, samen met Chanel Leroy, Head of Styling, hebben een grote gezamenlijke interesse en passie voor kunst, die zich vaak vertaalt in de collecties. Maar ook halen zij inspiratie uit reizen, musea, muziek,… Samen gaan ze ook naar de Fashion Weeks, Première Vision, de internationale stoffenbeurs, om hun inspiraties en ideeën daar te bundelen en tot leven te laten komen in hun nieuwe collecties.

Geen reacties
Geef een reactie: