Italian Fashion Event donderdag 27/9 = VOLZET

Helou Fashion | Women with Style  Helou Blogt   Italian Fashion Event donderdag 27/9 = VOLZET

Italian Fashion Event donderdag 27/9 = VOLZET

Heel modegevoelig Europa reisde afgelopen week af naar Milaan om de nieuwste fashiontrends te spotten en natuurlijk: om gezien te worden. In hippe Milanese wijken bevolken indrukwekkende Italiaanse fashionista’s de straten. En zeg nou zelf: de Italianen bewezen ook deze week maar weer eens het stijlvolste volke op aarde te zijn. Daarom organiseren we bij Helou een Italiaans getinte shoppingavond. We nodigen jullie hierbij graag uit op de eerste editie van ons Italian Fashion Event op donderdag 27 september 2018.

 

Wat je mag verwachten? 

We verwennen jullie tussen 18u en 21u met een mini-modeshow met bella donnas Catharina de Castro en Els Van Eetvelde, waarbij ze de nieuwste arrivals van Liu Jo, TWINSET, Atos Lombardini, Rinascimento, Emporio Armani, … zullen showen. Deze exclusieve shoppingavond wordt overgoten met een Italiaans sausje. Zo kunnen jullie tijdens dit Italian Fashion Event smullen van een overheerlijk Italiaans buffet en proeven van alle lekkere wijntjes aan onze wijnbar. Bovendien maak je kans op een diner voor 2 personen in het exclusieve Il Trionfo in Knokke.

 

Helaas is reserveren niet meer mogelijk, alle gratis tickets zijn reeds uitgedeeld. Heb je geen toegangsticket kunnen bemachtigen? Houd dan zeker onze social media goed in de gaten! In november lanceren we de verkoop van ons volgende Late Evening Event… More info coming soon.

 

Ciao Bella!

 

Geen reacties
Geef een reactie: