Essentiel CRUISE 2020

Helou Fashion | Women with Style  Helou Blogt   Essentiel CRUISE 2020

Essentiel CRUISE 2020

Vanaf 21 november bij Helou in de winkel! 

Met Cruise 2020 brengt Essentiel het beste van de jaren ’90 terug. Trends waar je vroeger van hield, items die je al lang vergeten was en outfit formules die vandaag net zo relevant zijn als toen. Een nostalgia fest op zijn best! 

 

Boy meets world

Popeline hemdjes en camouflageprints zorgen als tegengewicht voor de verleidelijke vrouwelijkheid van de collectie. Verwacht echter niet dat deze mannelijke stukken eruit zien alsof ze uit de kast van je vriendje komen. Het militaire shirt met camouflageprint is bijvoorbeeld geborduurd met polkadot pailletten. Niet iets dat je zou dragen om je onopvallend te verstoppen tussen de struiken, wel ideaal om op te vallen. 

 

 

Spice things up

Vooral voor de jersey-items waren de sexy jaren ’90 een enorme bron aan inspiratie aan de designtafel van Essentiel. Ondeugende liedjesteksten werden gepleisterd over t-shirt en sweaters zodat zelfs je kleerkast ervan gaat blozen en giechelen. 

 

Minder opzichtig maar net zo provocerend is de “kinky love”-print. Door de tekst te combineren met een eerder bravere college-stijl, moet je al 2 keer kijken om de gedurfde boodschap op te merken. Laat je innerlijke hartenbreekster los in een op en top verleidelijke look of ga voor het subtiele flirten door je zwoelheid te combineren meer tomboyachtige stukken. 

 

Een oneindig feest

Bij Essentiel is het leven een feest en kleed je jezelf voor de gelegenheid. Cruise 2020 heeft een volledige party-sectie voor zij die schitterend door het leven gaan en zij die enkel tijdens de feestdagen hun pailletten bovenhalen. Keuze te over aan wikkeljurken, kanten jurkjes en glinsterende polkadot versies. 

 

 

Ontdek dit alles tijdens onze Glamour Late Evening op donderdag 21 november. Inschrijven is nog mogelijk! Mail je naam, GSM nummer en het aantal personen naar laura@helou.be. 

Geen reacties
Geef een reactie: